Nadine De Wolf

Jeugdrecht
Familierecht
Huwelijksvermogensrecht
Erfrecht
Schenkingen en testamenten
Strafrecht
Wie en wat
Nadine De Wolf behaalde haar diploma aan de Universiteit Gent in juli 1987 en vervoegde de Balie te Antwerpen op 1 september 1987.

Na haar stage startte ze haar eigen kantoor op als generalist, met een uitgesproken interesse voor jeugdrecht, familierecht, huwelijksvermogensrecht, erfrecht, schenkingen en testamenten en strafrecht.

Van in den beginne is Nadine De Wolf actief lid van de Jeugdpermanentie bij de Balie te Antwerpen : zij behaalde het Certificaat Bijzondere Opleiding Jeugdrecht bij de Orde van Vlaamse Balies in 2008 en daar begeleidt ze ook het provinciaal luik van deze opleiding sedert 2010.

In 2015 behaalde Nadine De Wolf haar certificaat Bijzondere Opleiding Cassatieprocedure in Strafzaken.

Nadine is Sectiehoofd Jeugdrecht bij de Balie te Antwerpen en event-verantwoordelijke van de vzw Unie van Jeugdadvocaten.

In 2012 werd zij benoemd tot plaatsvervangend Vrederechter op het VII de Kanton te Antwerpen.

Sedert 1999 is zij ook schuldbemiddelaar en sedert 2012 bewindvoerder, wat maakt dat haar kantoor niet beperkt is tot één soort cliënteel , maar vaak alle voorgaande rechtstakken zich vermengen in één dossier.

Het streefdoel van Nadine De Wolf blijft een rechtvaardig, menselijk en eerlijk proces te voeren met oog voor respect en waardigheid van eenieder.