Nadia Arnols

Ondernemingsrecht en verbintenissenrecht
Contractueel en buitencontractueel aansprakelijkheidsrecht
Verzekeringen
Verkeersrecht
Jeugdrecht
Wie en wat
Nadia Arnols studeerde in 1997 af aan de Katholieke Universiteit Leuven met onderscheiding. Tijdens het laatste jaar aan de universiteit volgde ze aan de faculteit geneeskunde de opleiding evaluatie van menselijke schade. Nadien volgde ze de opleiding bijzonder jeugdrecht waardoor ze ook wordt aangesteld als raadsman van minderjarigen.

Zij is voornamelijk gespecialiseerd in het verzekeringsrecht, het burgerlijk aansprakelijkheidsrecht, verkeersrecht, handels- en economisch recht, contractenrecht, incasso en het jeugdrecht en staat cliënten graag bij in adviezen als geschillenbeslechting.

Ze streeft in de eerste plaats steeds een praktisch haalbare en wensbare oplossing na, waarbij de belangen van de cliënt primeren. Met haar open geest en constructieve houding zal ze trachten te komen tot een minnelijke oplossing om zo kostelijke en tijdrovende procedures voor de rechtbank te vermijden.

Ze volgde haar stage bij meester Ludo Lenière van het kantoor CLVD-Advocaten en bleef er tot 2020. In 2020 vervoegde ze Strada Legale.