Menu


STRADA LEGALE is een dynamisch kantoor met vestigingen te Antwerpen en Strombeek-Bever en werkzaam binnen verschillende rechtsgebieden. In ons team heeft iedere advocaat zijn specialisatie en de nodige ervaring om cliënten bij te staan op het vlak van procedures, adviesverlening, bijstand, onderhandelingen, schikkingen, … .

Wij willen thans ons team versterken met een stagiair of medewerker in de volgende domeinen: bouwrecht, aannemingsrecht, huurrecht, mede-eigendom, handelsrecht, burgerlijk en aansprakelijkheidsrecht, … .

Het werk zal een grote verscheidenheid omvatten, zoals het redigeren van conclusies en adviezen, het voeren van vergaderingen, afstappingen en expertises, het voeren van pleidooien en onderhandelingen, … 

Graag verwelkomen we iemand met een gezonde portie werklust, die zelfstandig kan werken, maar evenzeer in teamverband en die zich flexibel kan opstellen. We zoeken iemand die oog voor detail en zin voor initiatief heeft en die een vlotte pen hanteert. Leergierigheid, zorgvuldigheid en betrokkenheid worden ten zeerste gewaardeerd. Aangezien ons kantoor cliënten over heel België heeft, is een goede kennis van het Frans een meerwaarde.

Hiertegenover staat een aangename werksfeer met toffe collega’s en een sterke administratieve ondersteuning. Bovendien bieden wij een competitief ereloon aan, aangepast aan het ervaringsniveau. Er is tevens vrijheid om een eigen cliënteel op te bouwen. Doorgroeien in het kantoor is eveneens mogelijk.

Gelieve contact op te nemen met sylvia.lagrou@stradalegale.be voor het indienen van uw gemotiveerd c.v.